http://www.ekonomalia.ue....21&Itemid=32#24
tutaj jest troche napisane, wydaje mi się że albo gdzieś na terenie tego parku wodnego albo na tym trawniku miedzy akademikami a budynkiem J bo jakies słupki tam stoją
zynklu, wygląda na to że dochodzisz jako trzeci, mam nadzieje że pogrywasz w miare regularnie i nie będzie problemu z formą.
Na imiÄ™ mam Darek, numer gg 9037958, tel. 504994674
Fajnie jak byście też się przedstawili bo musze wysłać zgłoszenie, jeśli macie piłke to weźcie żeby można było się pożądnie rozgrzać, no i do środy
To może zróbcie sobie męski zespół, a ja się wycofam? Bo sądzę, że kobieta w zespole nie jest powodem do dumy :P A mężczyźni mają to do siebie, że lepiej grają w śród swoich Jakby Wam kogoś brakowało, to jestem
No dobrze jeśli miałabyś się czuć nie do końca komfortowo. Drużynę zapisałem z Ministrem i Zynklem, jakby nie było dla nas miejsca poprosiłem o wiadomość zwrotną.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum