mam takie pytanko co do ekonomalii w związku z tym że jestem współorganizatorem jednej z części ekonomalii chciałem zapytać czy macie jakieś propozycje konkurencji zarówno dla studentów jak i kadry....
PS. ale takie z jajem:D...dajcie kilka tutaj propozycji jak macie....thx z góry a może któraś się pojawi;)
hmm dzisiaj miałem spotkanie;) kilka konkurencji które prywatnie do mnie doszły będzie najprawdopodobniej na turnieju wydziałów;) tak więc zapraszam już teraz w śr 12:) około godziiny 14 za przegub:) fajne nagrody będą ...i nie tylko nagrody;D
Pal licho Mistrzostwa Świata w piłce kopanej gdzieś w odległej Afryce! Na wyciągnięcie ręki czeka na Ciebie moc szalonej i ostrej rywalizacji, które dawką emocji przerastają nawet te, których dostarczają Igrzyska Olimpijskie czy tańce Pudziana z Gwiazdami.
„Turniej Wydziałów” organizowany od lat wielu w czasie „Ekonomaliów” przyciÄ…ga na ZaprzegubiaÅ„skie BÅ‚onia niezliczone watahy studentów, którzy pragnÄ… zarówno wziąć udziaÅ‚ w maksymalnie pokrÄ™conych konkurencjach (Åšlizg na Klacie!), jak i tych chcÄ…cych wesprzeć swój wydziaÅ‚ pÅ‚omiennym dopingiem.
W tej istnej orgii kreatywności weźmie bezpośredni udział bez mała stu zawodników (każdy stosownie nagrodzony!) reprezentujących swoje wydziały, konkurując w 11 finezyjnie dobranych zawodach, które ostatecznie wyłonią ten jedyny, najlepszy wydział.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum