Byłem dzisiaj u Pani Rusnak I udało mi się wytargować dodatkowy termin poprawy ze statystyki, ogólnie nie chciała nikogo przepuścić, ale po ostatecznych rozmowach zdecydowała się, wg ustalonego kryterium, obecności, punkty z kolokwium + aktywność etc. Także DODATKOWĄ poprawę mają osoby wymienione poniżej. Ogłoszenie dla wszystkich, którzy nie zaliczyli: poprawa jest 14 września o godzinie 9:00, sala zostanie wywieszona na drzwiach B7.
Osoby, które mają dodatkowy termin:
- Kopeć Anna
- Jakubek Agata
- Kampka Marcin
- Wróbel Damian
- Wojczyszyn Baśka
WybraliÅ›my 2 różne dni: 17 czerwca, czwartek od 9:00 – 10:30 lub 21 czerwca, poniedziaÅ‚ek od 9:00 – 10:30. JeÅ›li jesteÅ›cie zainteresowani dodatkowym terminem napiszcie do mnie na gadu. (oczywiÅ›cie przysÅ‚uguje Wam również poprawa we wrzeÅ›niu).
Tylko proszę, jeśli już udało się wykombinować ten termin to zaliczcie, zapewniłem ją, że na pewno powiedzie się tym razem ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum