Mam takie pytanie w sumie do wszytkich bo szukałbym chętnych osób to wyjazdu za granicę w tym przypadku do Angli w te wakacje do pracy. Obecnie nie mam żadnych dokładnych inf. chciałem wiedzieć kto na takie coś by się ew. pisał byłby zainteresowany... Nie chce jechać sam z oczywistych powodów:) dlatego takie pytanie kieruje do was;>?
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-02-01, 12:04
noo ja jechalem ze znajomymi i najpierw szukalismy sobie przez neta pracy ale ciezko bylo cokolwiek znalezc bez zadnego doswiadczenia zawodowego no i pojechalismy na pale w ciemno. no ale sie nam udalo po paru tygodniach znalezc prace, wynajelismy sobie mieszkanie i bylo wrecz sielankowo ale trzeba sie nastawic na to ze jest duze ryzyko ze sie tej pracy nie znajdzie no i trzeba miec gdzie sie zatrzymac na te pierwsze pare dni. a co do pieniedzy to watpie ze bedziesz narzekal :P duzo wiecej kupisz w anglii za te powiedzmy 5 funtow ktore zarobisz na godzine niz za 5 zl w polsce :P
tak w ciemno jechać to szczerze mówiąc trochę się bojeD.... mogę bez lokum bo najwyżej pójdę do hotelu nawet drogiego na 2-3 dni ale będę miał gdzie mieszkać ...ważniejsza dla mnie jest praca:P dlatego w sumie ja już szukam bo przy okazji też chciałem sobie bilet lotniczy zarezerwować wcześniej bo i taniej jest itd:)....i w sumie szukam czegoś w hotelarstwie:P bo fabryk i zbiorów mam dość:)....
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-02-01, 12:29
w angli jest fajna praca pomocnikow na budowie bo tylko na takiej angielskiej a nie polskiej, bo taki pomocnik to zarobi z 9 na godzine a robi tylko kawe i zamiata kurz :D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum