agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-06-07, 23:26 [2010L]Przed Egz. z Analizy
Ok. Z tego co dzisiaj wyczytałam, to piszemy na dwie tury egzamin? ho ho na sali wykładowej gdzie komisarz R. ma pole do popisu w rozsadzaniu nas...
Trochę to się staje z dnia na dzień coraz bardziej przerażające.
Więc dążę do konsensusu. Andrzej proponuje nam (w szczególności tym co uczęszczali do niego) kurs powtórzeniowy przed egzaminem. Mam mu tylko dać znać kiedy chcemy przyjść (min tydz. przed egzaminem czyli ok 18)... ja jednak wychodzę do was z propozycją taką, by iść już w czwartek tudzież piątek po egzaminie z makroekonomii .
Proszę was o zgłoszenie ładnie ile osób jest chętnych
Szczególnie gr która chodziła na 19... dajcie znać czy chcecie połączyć z nami siły ;-P
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-10-23, 15:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ktoÅ› tam mnie dzisiaj prosil bym wrzucil zadania z tamtego roku z egzamu z analizy ;) wiec oto one :
1) Granice ciagów (3)
2) Badanie funkcji : e^2ln(x) - ln^2(x)
3) Obliczyc koszt przecietny i elastycznosc kosztu przecietnego
4) Całka nieoznaczona od 1 do e a calka to byla 1/ln^2(x) chyba albo cos w tym stylu ;d
5) cos tam z relacjami ze trzeba bylo udowodnic relacje zwrotna i przechodnia pierwiastek z xy jest mniejszy badz rowny pierwiastek z st
6) nie pamietam dokladnie polecenia ale byla funkcja dwóch zmiennych i trzeba bylo znalezc najmniejsza i najwieksza wartość w przedziale jakims tam ( byl to prostokat ):D
Moglibyście mi powiedzieć czy na egzamin mamy umieć wzór Taylora dla 2 zmiennych? czy tylko jednej zmiennej? bo na llistach z tego co widziałam było tylko 1 zadanie z Taylorem 2 zmiennych...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum