the_caroline, w kalendarzu na forum jest rozpiska egzaminu z IE. Egzamin trwa po 1h na dwie grupy,tzn. grupy 8 i 9 - 10:00-11:00, grupy 10 i 11 - 11:00-12:00.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
k.i.k.a., jeśli chcesz pytać o poprawki nic nie wiadomo nadal, tak jak pisałem wcześniej, niestety jest tzw zastój
Cytat:
...
Teraz nikogo nie ma, wszyscy są na urlopach, trzeba czekać do września, aż wrócą. Kompletny zastój. Tylko Dziekanat pełną parą wypisuje dokumenty z rekrutacji.
Pozdrawiam serdecznie, daga
W przeciągu kilku dni będą informacje tylko z MSI (prawdopodobnie), z Janaszakiem nie ma kontaktu w ogóle, tak samo z człowiekiem od IE.
Dziekanat też jest często nieczynny, także upewnij się wcześniej przed wyprawą, ewentualnie podaj mi dzień kiedy chcesz iść.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum