Wys³any: 2010-09-16, 12:12 RozpoczÄ™cie roku akademickiego 2010/11 [: imprezka :]
Jako, że już za niespełna 2 tygodnie rozpoczyna się kolejny semestr nauki, proponowałbym zorganizowanie spotkania, aby oblać zaliczone egzaminy Data: 25.09.2010
Uwzględniając fakt, iż spore grono osób poprawia makroekonomię o godzinie 17, moja propozycja jest następująca:
Opcja 1: najpierw spotykamy się w Fuga Mundi około godziny 20 albo nieco później, żeby wszyscy zainteresowani mieli czas na dotarcie. Następnie po wypiciu kilku piw i rozegraniu kilku partii w bilarda, zmienilibyśmy klimat i udali się do jednego z klubów w pobliżu(Alibi/Grawitacja).
Opcja 2: w przypadku niewielkiego zainteresowania urządzamy domówkę.
Czekam na odzew z Waszej strony. Kto zainteresowany?
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Z Kanadą to se można odpuścić taki mecz z resztą musielibyście zmienić plany wcześniejsze, tzn. przenieść poprawkę, bo z Kanada grają o 17 albo 18
A tak w ogóle to off-top robicie w tym temacie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-09-16, 22:50
świetnie... znienawidzę to MAKRO do n-tej potęgi... żeby mi jeszcze z siatkówką badziewie kolidowało...
no to koniec tematu
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw, koniec o siatkówce w tym temacie - tak to ujmijmy ja na mecze bardzo chętnie się wybiorę, ale tutaj chciałbym załatwić kwestie imprezową ;D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum