Może ktoś byłby chętny sprawdzić swoje możliwości zarówno dla kobiet i meżczyzn w biegu na półmaraton(21km) który odbędzie się w sobótce piszę teraz bo jeżeli ktoś by się zdecydował to wypadałoby zacząć sobie biegać troche... Ogólnie umieściłem tą inf tutaj bo sam się przygotowywuje do tego biegu aczkolwiek jak ktoś byłby chętny to można razem pobiegać no albo jak ktoś chce tylko tak o sobie pobiegać a nie brać udziału to też piszcie :P.... Oczywiście w całym biegu nie chodzi o wygraną bo tak na prawdę to np mnie nawet dziadki i babcie po 70 biorą na którymś kilometrze :D ale dla własnej satysfakcji :) więc inf o biegu akurat w sobótce który odbędzie się w marcu 2011 roku (bieg odbywa się co roku) znajdziecie tutaj http://www.polmaraton.antex.pl/ tam będą aktualizowane dane co jakiś czas;) zapraszam:)
w terenie to co innego zresztą w zimę najlepiej się biega i przygotowywuje do półmaratonu przynajmniej dla mnie a w klubie fitnes hmm sądze że lepiej wykorzystać naturalne przeciwności :) a siłowe to będę ćwiczył miesiąc przed i wtedy moge isć na siłownie choć i wtedy lepiej biegać pod górkę i z górki:P na razie myślę o tym żeby biec przez półtorej h bez zatrzymania bo tak średnio chce biegać 5 min na km żeby te 21 km przebiec w czasie 1h 45 min. .... Maciou gdzie hmm przed siebie:) i jeżeli chcessz proponuje zacząć już w ten weekend gdzieś wieczorem albo z rana:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum