Powiem tak że chodząc na wykład i z tego co przeczytalem na razie to ogólnie mniej więcej jest to samo co on mówił na wykładzie ) a sadze że da to samo co było na wykladzie = z książki;)
Według mnie to powinniśmy przeczytać z czarnej książki rozdział 1,2,3,4(podobno też), 6 przejrzeć i 8 przeczytać, a z niebieskiej 3,4 są ważne oraz ok. str. 190 i dalej też jest trochę ważnych informacji. Myślę, że materiały do nauki od farbowanego aniołka również są bardzo ważne, z tego co przejrzałam pobieżnie jest tam wszystko skompresowane, czyli dobre do powtórki po przeczytaniu książek:)
przecież ciągle mówimy tylko o kilku rozdziałach więc raczej albo na pewno całej nie mamy wchłonąć no i przede wszystkim nie trzeba - chyba ze jesteś zafascynowana informatyką ekonomiczną;)
nic, twierdze to na takiej podstawie, że chodziałam na wyjkłady oraz przejrzałam pytania, które zostały wrzucone na forum i myślę, że jak to się przeczyta to powinno się zdać. To jest moje osobiste zdanie jak chcesz możesz czytać całe książki, ja to co napisałam czytałam i uważam, że jest niezbędne, ale każdy robi co chce:)
ja czytam całą książkę i powiem, że czyta się ją fajnie, a momentami nawet wciąga (tak, są na tym świecie dziwni ludzie, ale dla nas też jest miejsce na tym świecie :P) Będziecie czytać co chcecie, każdy ma inny system, inaczej wchłania wiedzę itd. Materiały są wrzucone, książki dostępne, to pozostało tylko zdecydować co robić Powodzenia ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum