Chciałbym sobie przepisać ocenę ze statystyki z PWr. Ale - po 1 - nie za bardzo wiem jak to zrobić, po 2 - nie wiem, czy nie jest za późno, ale mam nadzieję, że nie - dopiero teraz odzyskałem indeks z PWr i zobaczyłem, że wykład i egzamin z dokładnie tego przedmiotu jest zaliczony, a po 3 - potrzebuję sylabusa tego przedmiotu, a na PWr taki kazali mi "sobie znaleźć"... Wie ktoś jak coś takiego zdobyć, albo wie gdzie to jest? :>
Z góry dzięki za pomoc - bo ja się nie uda to mam limit nieobecności wyczerpany :D.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Myślę, że nie jest za późno, sam wybieram się dzisiaj na konsultacje do niej. Jaki wydział na PWr? Jak Elektronika to podaj kod kursu, a Ci podeślę;)
Z nią rozmawiałem. Ona stwierdziła, że ona na pewno mi podpisze, jeśli program się będzie zgadzał. Rzecz w tym, że ona mi wyjaśniła, że jeśli wszystko będzie okej, to oni (ona plus - przede wszystkim - Ostasiewicz) mi podpiszą podanie do dziekana o przepisanie oceny. I dopiero jak on się zgodzi to ok. Wydział IZ, ale w sumie i tak możesz podesłać - kenzi@op.pl - będę wdzięczny :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum