Wys³any: 2010-02-19, 17:20 [Wydarzenie] Nowy superbohater!
Jasio Florczyński został sierotą w wieku 6 lat, jego rodzice zginęli w katastrofie lotniczej. Zaopiekowało się nim stryjostwo Wojtek i Anna Janoszkowie. Nieśmiałość Jasia i jego zainteresowanie nauką uczyniły z niego samotnika. Podczas pokazu sposobu obchodzenia się z odpadami z laboratorium atomowego, arbuz dostał się w pole akceleratora cząstek i został napromieniowany. Później Jasio przypadkiem zjadł tego arbuza. Następnie rozpoczął studia na Wrocławskim Uniwersytecie Ekonomicznym... cdn.
Ostatnio zmieniony przez Maciou 2010-11-03, 12:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-02-19, 18:37
czego to się na wykładach nie robi
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Ja też nie :((. Czekamy aż przyleci i nam napisze!
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Prawdą jest iż Arbuzoman ma pestki między zębami?
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Arbuzi-zmysł: pozwala wyczuć zbliżające się zagrożenie. Spożycie specjalnych substancji wzmacnia czułość tego zmysłu.
Super-gardło: pozwala na spożywanie nieograniczonych ilości substancji niezależnie od jej temperatury
Szał bojowy: przy wykorzystaniu specjalnych technik wschodnich sztuk walki takich jak Arbuzu-Fu czy Pestkorate jest w stanie siać popłoch wśród swoich wrogrów
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum