DantePL, te kropki właśnie wykluczają twój pomysł, mi niby rysuje tą kostkę nawet z kropkami, ale rozmiar 535 B to za dużo
kropki: circle :BOK/8
eh, no to trzeba się będzie jeszcze trochę pobawić :f. Coś około 430 - dokładnie nie powiem, bo plik został na kompie we wro.
Swoją drogą sama procedura KOSTKA musi zawierać "perspective", right? Czy liczysz bez tego?
No to git.
To teraz jay kozaku Ty siÄ™ chwal ;p.
Ostatnio zmieniony przez Koordynator 2010-10-31, 21:46, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Trzeba, i "perpective" powinno należeć do programiku, spróbuj uruchomić program bez "perspective" w 2D i zobacz co się stanie i tak, liczę razem z "perspective"
aktualizacja: 363B
a ja mam 785 i raczej nie chce mi się myśleć nad tym jak to zmniejszyć :P bo i tak tylko może z dwie -trzy os dostaną te + więc akurat ja w tej dziedzinie nie będę rywalizował :P
Spodobał mi się mail dzisiejszy na mojej skrzynce:
Cytat:
Został niecały tydzień na składanie rozwiązań zadania nr 1 z Logo. Na chwilę obecną najlepszą wersję przedstawił Pan Michał Przystupa, grupa 08. Jego wynik to 363 bajty. Tylko dwie osoby zeszły poniżej 500 bajtów. Dla porównania - najdłuższe rozwiązanie na liście to 2200 bajtów.
Pzdr.
DrAN
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum