W tym tygodniu gra liga mistrzów. Niestety nadal nie mam TV na chacie, a nie chciałbym stracić kolejnego seansu, więc proponuję umówić się na wspólne wyjście, żeby razem przy piwku pokibicować. Są jacyś chętni?
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
Ostatnio zmieniony przez Maciou 2010-11-03, 12:38, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ja też jeszcze nie mam TV i najprawdopodobniej dzisiaj nie przyjedzie w związku z czym też będę musiał chyba dzisiaj wyjść kolejni chętni? proponuję spidera
eheee....to teraz rzucam pytanie czy w Spider'ze maja N sport??
Bo tylko ta telewizja transmituje LM.
Ani Polsat/sport/sport extra ani TVP ani nikt nie transmituje tego meczu ;)
No chyba ze puszczÄ… CT1 i bedzie po czesku ;DDD
dzisiaj wybieramy się na mecz Chelsea - Inter, więc zapraszam wszystkich, bo im nas więcej tym lepiej :) Miejsce i czas ten sam. Spider, godzina 20 :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum