Czyli - w przeciwieństwie do tego, co zapowiedział jego poprzednik - nie trzeba przyjść całą grupą na "pierwsze, organizacyjne zajęcia"?
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Gr.10 - jak w tym tygodniu wyglądały zajęcia z IE?
Całkiem przyjemne zajęcia aczkolwiek trwały pełne 3h. Robilismy zadania w grupach 3 osobowych. Co dziwne - mielismy zajęcia z nowym prowadzącym, wiec albo przespałem tydzien albo z tamtym mieslismy tylko 1 zajecia.
Dzisiaj na wykładzie (na który z resztą przyszło 9 osób, w kulminacyjnym momencie było ich 15) podał dane dotyczące egzaminu:
data:
14. czerwca
terminy:
grupy 8 i 9 - 10:00-11:00 grupy 10 i 11 - 11:00-12:00
sala:
StyÅ›
Będzie to w formie 100 pytań testowych (4 odpowiedzi, jedna z nich poprawna) - wyświetlane pytania na rzutniku, 30 sekund na każde pytanie (0:30 * 100 = 50:00 minut).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
jay, co do książki to: "Informatyka Ekonomiczna" M.Dyczkowski część 1 ;]
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-05-01, 19:06
hmn... "zamówienia można dokonać tylko w siedzibie biblioteki" ...
mam nadzieje,że ten komunikat pokazuje się tylko dlatego,że mamy długi weekend, i biblioteka do wtorku nie prosperuje.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum