Zastanawiam się o wybraniu drugiego kierunku studiów. No i biorę pod uwagę ten o to kierunek, który ma powstać od przyszłego roku na UE.
Chciałbym dowiedzieć się jednak jakie przedmioty są przynajmniej na pierwszym roku studiów (liczę na sporo ocen będize nadawało się do przepisania). Takie informacje znajdę ponoć w dziekanacie. (ani na stronie nie ma, a jak wysłałem maila kontatkowego to właśnie mnie wysłano do dziekanatu).
Pytam się więc was drodzy barcia i siostry:
Kto w czwartek, po wykładzie z Makroekonomii chętny jest pójść ze mną do dziekanatu po te informacje? :)
A może ktoś już wie coś o przedmiotach na IwB?
De Morgan, ja mogę iść, w sumie trzeci kierunek kusi ale myślałem nad geodezją jeszcze na UP, w sumie tu mniej pracy by było i dużo przepisywania z IiE
No to cieszę się, że taką ekipę zebraliśmy :D
Jakby w dziekanacie nei uzyskalibyśmy informacji, zawsze mzoęmy spytać dr. Dyczkowskiego (tego ot Info. Ekonom.) bo on jest współtwórcą tego kierunku się zdaje :)
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum