Ankieta dotycząca terminów spotkań Koła Naukowego Statystyki Aktuarialnej.
Przypominam, że zajęcia nie są obowiązkowe, tak samo jak obecność na nich nie będzie często wymagana, ponieważ niektóre lekcje oprą się na rozwiązywaniu zadań w grupach (w dowolnym terminie).
Ostatnio zmieniony przez Lukaszprzy 2010-08-21, 20:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
hmm przecież ona mówiła, że poniedziałek odpada, chyba, że źle usłyszałem :> mi nie pasuje,mam pakiernie od 18 ;p a może środa ok. 17 ? bo wtorek od rana do późnego popołudnia zawalony jest z lekka, a piątek to porażka :)
Jednostka zajęciowa - z początku to bedize zależało od czasu jakim dysponuje mgr Nikodem, ale dalej to zależy od nas i od tego co będziemy chcieli "przerobić".
Myślę, że godzina zegarowa na "rozkręceniu" starczy.
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
Dostałem wiadomość od pani Nikodem, że pasuje jej 17.00 we wtorek
Pierwsze zajęcia odbędą się właśnie we wtorek o 17.00.
Jeszcze tylko salę załatwię :D
Ci co byli dzisiaj to mniej więcej wiedzą jak te zajęcia wyglądają i jeżeli ktoś chce zrezygnować to proszę o kontakt ze mną bądź z którymś v-ce lub prezesem bo jeszcze nie złożyłem dokumentów dotyczących członków koła.
żebyście wiedzieli na co się szykujecie to mniej więcej będzie to tak wyglądało że nasza prowadząca obecna Anna Nikodem da nam wstęp do tej całej statystyki aktuarialnej to co dzisiaj było to oczywiście jest proste więc żeby to was nie zmyliło im dalej tym bardziej skomplikowane zadania... z czasem ona będzie np co 2 tyg przychodziła a my będziemy organizować sobie zajęcia mając narzędzia typu książki które nam dzisiaj poleciła mniej więcej to będzie wyglądać tak że 1-2 zespoły będą opracowywać dany temat przedstawiać na forum grupy w sali popierając to np zadaniami które potem reszta będzie robić to każdy będzie przedstawiał bo koło jest dla aktywnych ludzi a nie dla biernych więc nie minie to nikogo. Jak się wszytko ustatkuje czyli liczba członków wszystkie sprawy formalne to prof. Ostasiewicz będzie przychodził co jakiś czas i będzie dawał nam wykład dotyczący statystyki aktuarialnej. Wraz z rozwojem koła i dotacjami nad którymi niedługo zaczniemy pracować będziemy przeprowadzać pewnie różne rodzaje badań "a może na coś wpadniemy genialnego"...:D... ogólnie wybiegając juz w przyszłość będą pewnie organizowane konferencje nad którymi również całe koło będzie pracowało... Podsumowując chciałem tylko mniej więcej powiedzieć w jakim kierunku będzie się to koło rozwijało żebyście się jeszcze zdecydowali czy chcecie chodzić czy też nie.... a i jeszcze co do czasu zajęć to jeszcze ustalimy to z v-ce i prezesem ile będą trwały czy 45 czy półtorej h ...ogólnie wg mnie 45 min to mało czasu... no ale to jeszcze zobaczymy.
Ci co byli dzisiaj to mniej więcej wiedzą jak te zajęcia wyglądają i jeżeli ktoś chce zrezygnować to proszę o kontakt ze mną bądź z którymś v-ce lub prezesem bo jeszcze nie złożyłem dokumentów dotyczących członków koła.
Ej zaraz :D
Dziekan jest jedynym vice poza tobÄ… ;p
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum