o dziedziczeniu widocznie nie słyszałem, a co do tablic to raczej do nich Sydney nie doszedł w trakcie wykładu chyba, że się całkowicie zwiesiłem :D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
"Plagiat jest to skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem. Jest to podobne do kradzieży, nie jest dopuszczalne przez Uniwersytet Ekonomiczny i podlega karom dyscyplinarnym."
Podajemy sourca i jest git Np. źródło: praca kolegi
"Plagiat jest to skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem. Jest to podobne do kradzieży, nie jest dopuszczalne przez Uniwersytet Ekonomiczny i podlega karom dyscyplinarnym."
Podajemy sourca i jest git Np. źródło: praca kolegi
Ja zamieniam słowa na synonimy, inaczej układam zdania i jest git ( mam taka nadzieje )
_________________ nie bądź łosiem - kup V8.
no chyba, ze subaru..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum