Zapraszamy wszystkich do kibicowania nam w najbliższą sobotę. Pierwszy mecz grupowy rozgrywamy o 10.50, kolejny o 14.10. Kolejne spotkanie rozegramy, mam nadzieję najwcześniej o 15.15. Mecz o 3. miejsce godz. 18.10, wielki finał o 18.35. Wszystko odbywać się będzie na boisku przy Zespole Szkół Ekonomicznych, ul. Drukarska.
Kto może, niech wspomoże Oldbojowych Całkerów!
Ekyypa - turniej zaczyna się jutro o 10. My pierwszy mecz rozgrywamy o 10.50, ale wpadnijcie wcześniej jeśli tylko możecie - musimy ustalić szczegóły
Zapraszam jeszcze raz wszystkich do kibicowania
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Maciol, FC Piłkarze, z którymi przegraliśmy, zajęli 3. miejsce. Koledzy, z którymi graliśmy wyrównane mecze towarzyskie dzień wcześniej, wygrali cały turniej tracąc przy tym co najwyżej 3-4 gole... chodzi o drużynę Prężnych Węży
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Maciol, o zwycięstwach decydowała zespołowość. Nam jej zabrakło niestety... No i taka mała ciekawostka/spostrzeżenie. Widziałem niemal wszystkie mecze i zauważyłem, że kto pierwszy zdobył bramkę, wygrywał mecz. Nie przypominam sobie innych rezultatów
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum