no nie ma ich na pewno i nie ma zastepstwa, mi powiedział ze nie chce zapitych studentow na swoich zajeciach wiec odwołuje a raczej przekłada na za tydzien. Na pewno tak jest !. ;DD
Podepnę się pod temat bo tytuł "wtf?!" idealnie pasuje do tego, co odczuwam.
Miałem wczoraj pierwsze ćwiczenia z analizy z Rybickim. Tutaj pytanko do starszych roczników, która mają to za sobą. Też na początek mieliście wrażenie jakby wykład był w innym języku i nic z tego nie pojmowaliście? Taki jest jego system, że sprowadza ludzi na ziemie czy to tylko moje wrażenia? Bo póki co każdy przedmiot wydawał się do ogarnięcia... dopóki nie miałem analizy.
PS: Przy okazji: witam! To mój pierwszy post.
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-10-05, 12:34
nooo i przyzwyczaj się tak będzie przez caaaaały rok
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
przyzwyczaj albo odzwyczaj w 100% - polecam z wlasnego dosw.
poprostu daj sobie z tym spokoj bo to nie ma sensu
_________________ - Wodzu! Jesteśmy otoczeni!
- Świetnie, możemy atakować w każdym kierunku
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-10-06, 00:04
Piter_Osw, dokładnie, musisz przeżyć, zgłaszaj się do zadań przy tablicy, rozwiązuj żeby widział Cię i znał a egzamin masz zdany na 100% no i pilnuj pkt na ćw, bo chociaż mówi,że próg będzie taki i taki, przy 2 kołach to i tak później to zmieni.
Witamy w RYBOLANDI
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
no i chodź na wyklady tak jak max powiedział nawet na te co CIę czekaja o 17 czy 18:P pomimo tego że i tak nic nie zrozumiesz to daj pkt na wykladach za obecność a mi osobiście to się bardzo przydało:P
i na pierwszych 2 czy 3 zajęciach odpowiadaj na pytanie jakiekolwiek on zada następująco : "prawo de morgana" - jak będziesz miał na nie monopol to jakieś 4 czy 5 pkt jesteś do przodu;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum