Wys³any: 2010-05-21, 18:17 [2010L]egzamin dr Dyczkowski
hi ppl
ogółem to rozmawiałam dziś ze znajomymi z 2 roku i dowiedziałam się, że są do zdobycia te testy z lat poprzednich. może macie jakichś znajomych i wiecie coś więcej na ten temat?
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-10-07, 22:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-05-21, 18:41
szukałam na forum ue... też nic konkretnego nie ma, ludzie piszą, że owszem ktoś gdzieś kiedyś widział te testy, ale nic konkretnego się nie można dowiedzieć.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
ja ma parę testów ale w tym roku Dyczkowski zmienił formułę jest test jednokrotnego wyboru a w przednich latach było kilka dobrych odpowiedzi na teście i punkty ujemne i niestety prawie nic się nie powtórzyło z tamtych testów. Wiem to bo koleżanka z nim miała w zeszłym semestrze
pit3r, ten test jest tak skonstruowany, że nie zalicza go 80% osób ^^ Część z nich nie zalicza go dlatego, że nawet nie zdąży przeczytać pytania, a slajd już się zmienia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum