skoro test w takiej formule odbywa się po raz pierwszy więc skąd wiecie jak jest? ;>
Ponieważ nie jest to test wielokrotnego wyboru, więc nadal podtrzymuje swoją wersję, że nie będzie tak strasznie ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
ja pisałem w ubiegłym roku test z prawa autorskiego na identycznych zasadach... skoro test z prawa zdali wszyscy informatycy(a było ich ponad 100) to tym bardziej my poradzimy sobie z informatyką ;) w końcu to będzie praca zespołowa
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
ja mialem ten egzamin , egzamin wygladal tak ze kazdy mial swoja karte odpowiedzi jak na maturze;d i zaznaczal tam odpowiedzi ;) mozna bylo sciagac od innych bo on zupelnie akrecony ;d pytania byly te same zarowno na egzamie jak i na poprawce , jak ktos wczesniej pisal bylo 100 pytan na kazde 30 sekund , pytania ogolnie srednie. U nas mowil najpierw ze bedzie zaliczal od 60 pkt w koncu napisał swoj algorytm i zaliczal od okolo 45 ( jak ktos mial 5 z laborkow to mial dodatkowo 5 pkt, jak ktoś 4 to 4pkt itd) wszyscy w koncu zdali ;)
może jednak ma ktoś jakieś przykładowe pytania, żeby zobaczyć w jaki to jest stylu. mogą być z lat ubiegłych, nawet jeśli nieaktualne, lepsze to niż nic, więc jak ktoś ma dostęp to proszę wrzucać
hmm, wiesz co nie wiem czy sa gdzies wrzucone takie przykladowe testy. Jako ze pisalem ten egzamin w tamtym roku, to moge Ci powiedziec ze pytania byly szczegolowe, na ktore mogles/moglas znalezc odpowiedzi z jego ksiazki. Na 100 pytan - ok 10 to moglas trafnie odpowiedziec chodzac na laborki, na kolejne 10 to z własnej prkatycznej wiedzy - dotyczyło to głownie typow programow biurowych/uzytkowych etc . na kolejne 80 to juz trzeba bylo przeczytac jego ksiazke;)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum