co będzie na tej kartkówce dużej z laborek która ma być jutro, i czy jak teraz mam nie zaliczone 50 % kartkówek i jedna nieobecność , a zaliczę tą kartkówkę to mam zaliczone laborki na 3??
można mieć nawet 2 nieobecności - ale usprawiedliwone. Każda nieusprawiedliwiona sprawia, że już nie masz zaliczenia bez koła. Tak przynajmniej ostatnio mi powiedziała
wosiuuuu, niestety w tym momencie jesteś bez szans na zaliczanie bez kolokwium. W tym momencie można mieć co najwyżej jedną niezaliczoną kartkówkę. Wtedy ew. możesz pisać tą jutrzejszą i jeśli ją zdasz to przy spełnionych pozostałych warunkach, uzyskujesz zaliczenie na 3 ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
wosiuuuu, jestem pewien. Pisałem nawet do Pani Nikodem maila w tej sprawie. Wystarczy wysłane zadanie z korelacji rang Spearmana(można mieć za nie nawet 0pkt). Jest traktowane jako forma aktywności. Trzeba zaliczyć przynajmniej 4 z 5 kartkówek, czyli wspomniane na początku 80%. Do tego dochodzi kwestia obecności. Dopuszcza się 2 nieobecności usprawiedliwione.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Excela na kole nie będzie, ma wyglądać jak te kartkówki na laborkach. a ma ktoś może napisane które rozdziały z podręcznika wchodzą w skład koła?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum