kolejne moje pytanie, nie doszukałam się tego na forum UE więc może ktoś z Was wie:
trzeba mi takie zaświadczenie od uczelni, że podjęłam naukę i bla bla bla. dla ZUSu w sensie taki papier. gdzie i kiedy mogę to zdobyć? tzn. zapewne w dziekanacie, ale ja wiem, może mają ode tego jakiegoś specjalnego człowieka czy coś...
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
takie zaświadczenie wystawi Ci każda pani w dziekanacie. najlepiej poproś ją żeby nie wystawiła Ci tylko na rok tylko do planowanego końca studiów (licencjata) to wtedy nie będziesz musiała co rok brać tego zaświadczenia
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-09-08, 22:17
byłam dzisiaj w dziekanacie, potrzebowałam zaświadczenie,że jestem studentką I roku (bla bla) ich uczelni... i wiecie co mi pani powiedziała?
Na tą chwilę formalnie rzecz biorąc, nie jestem :) Dopiero w momencie odbioru indeksu i legitymacji będą wydawać zaświadczenia,że jest się studentem :) Teraz ma nam wystarczyć to co wysłali, że jesteśmy przyjęci na studia ;]
Owszem - tak właśnie jest. Od kiedy masz indeks, od początku roku akademickiego zaświadczenie takie możesz odebrać... Nie wiem czy uda Ci się na całe 3 lata, ale na rok na pewno - wystarczy zapytać. Do zobaczenia w dziekanacie w tej samej sprawie :)).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-09-08, 23:40
ani mi nie mów o "trafieniu" :P tego budynku "Z" to już bardziej schować nie mogli :P trochę się szukałam ale dzięki bardzo uprzejmym starszym studentom dałam rade :P
a poza tym... mapka też jest bardzo pomocna x)
znam ten ból.... aż pewnego dnia poszłam za radą pewnej osoby i poprosiłam o zaświadczenie że jestem studentką z planowym zakończeniem studiów w roku... i do przyszłego października mam spokój
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum