pawelkryj, nie ma cie na liście niestety, jest tylko 5 osób, łukaszprzy a myślisz że wkurzyłaby sie gdyby na tą poprawe czerwcową przyszło więcej niż 5 osób??
wosiuuuu, myślę, że tak nie chciała nikogo dopuścić do dodatkowego terminu, także te 5 osób na siłę było, powiedziała, że "reszta nie ma prawa ubiegać się ponieważ nie starali się cały semestr i nie zmieni zdania"
mnie 21 czerwca też pasuje jak najbardziej... uważam ponadto że musimy się spotkać grupowo i troszkę popracować nad tymi listami poważniej. Również rzucam propozycję spotkania z Andrzejem... on na takie sytuacje jak ta na pewno ma coś specjalnego przygotowane..
Czy ktos poprawia jeszcze w tym tygodniu statystyke u rusnak?? bo wyznaczyła termin ostatniej poprawki, ktory wypadł mi z glowy .
Orientuje sie ktoś kiedy jest ta poprawka, albo kiedy są jej dyżury w tym tygodniu?? Może ktoś po wpis idzie jutro to prośbę bym miał wielką żeby spytać o termin i miejsce poprawki. Dzięki z góry za odpowiedź.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum