Zaliczenia i wpisy do indeksów będą miały miejsce we wtorek 8-go czerwca w sali wykładowej 120 'A' w dwóch turach:
grupa 8 i 9 w turze 1 w godz. 09.45 - 10.30;
grupa 10 i 11 w turze 2 w godz. 10.30-11.15
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-10-07, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
jay, w naszej części nic takiego nie powiedział. Nawet progów nie zna, więc raczej parę dni pozostanie nam na czekanie. Ciekawe czy będzie poprawa <prosi>
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Masakra :( I jak on to liczy? Ten test jest tylko za wykład? czy z całości robi ocenę i trzy razy wpisuje? Bo niby jest tam 70% czegoś i 30% jako ocena O.o
ja z kolei jechałam z nimi dziś w windzie i Sidnej powiedział, cytuję: "ja muszę te plusy co oni napisali posprawdzać, żeby ocenę z ćwiczeń postawić".
to ja już nic nie wiem.
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
To jest kpina z tym systemem ocen, bo wg jednego jest napisane, że laborki = praca na laboratoriach, ćwiczenia - odpowiedzi ustne na pytania, a wykład - test... W innym źródle jest, że 30% oceny to projekt, 30% to test, a 10% to punkty z ćwiczeń (nie wiem co z pozostałymi 30% :|)...
Ogólnie nam powiedział na starcie, że wyniki powinny być "za mniej więcej tydzień" opublikowane na necie, z czego za tydzień są wpisy, więc ch... go wie.
A do tego dodał, że skoro to jest "test zaliczeniowy", to z tego wynika oczywistość, że jak ktoś go nie zaliczy, to powtarza przedmiot... Ale mówił to na takim luzie, że spodziewam się czegoś pozytywnego... No... Się zobaczy.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum