agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-06-03, 19:25 OCENY Z "ZERÓWKI"
Cytat:
Witam,
W załączniku plik z ocenami z egzaminu zerowego. Pozostałe osoby, których nie ma na listach, zapraszam na pierwszy termin egzaminu, tj. 17.06.2010, godz. 12.00 sala 1P. Wgląd do prac na konsultacjach w czwartki, godz. 9.00-10.00.
Qbollo wg tego, co mi mówił napisał "spokojnie na 3 - 3,5", do tego był na tej najważniejszej ostatniej liście obecności... Dr Lichtarski stwierdził, że "osoby z tej listy idą raczej już po pewne zaliczenie już w terminie zerowym"... No cóż, chyba niekoniecznie. Wielu mówi, że surowo oceniał, ale ja na ten egzamin uczyłem się łącznie 1,5 godziny [czyli ogólnie nawet nie zdążyłem przeczytać wszystkich odpowiedzi z gotowca aniut], lałem strasznie wodę, a jednak jakoś się udało. Chyba znów kwestia szczęścia...
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Wiek: 35 Doczy: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma 21 piw(a) Skd: no ze stolca
Wysany: 2010-06-03, 22:57
mozliwe ze qbollo zdal no bo jest na liscie jakub lagowski a takowego nie ma :D jest wlasnie jakub żywiec ewentualnie tomasz łagowski wiec teraz pytanie ktoremu sie udalo ;p
jopek379, no własnie słuchałem tak ze przepisałem co do mnie mówiłas :(
wiec lipaaaa... ;D moze jak w czwartek pojde to da sie namówić na 3 !:D
bo jezeli mi brakowało to chyba niewiele skoro masz 5 xD
Ma ktoś aktualnego maila do dra Lichtarskiego? Nie chce mi się w czwartek jechać specjalnie, może od razu się wyjaśni prawdziwa tożsamość Jakuba Łagowskiego Chyba, że Ania mogłaby napisać w naszym imieniu o wyjaśnienie, to w ogóle byłby cud, miód i fistaszki
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mądrzy uciekają
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum