Głosuję na B.Komorowskiego, dlaczego ? żeby nie wygrał PiS :) (możecie pisać o gafach, o tym, że jest cienkim mówcą itp., ale wyboru innego nie mam :D
B.K.
bo
1) nie może wygrać PiS
2) chce by miał siłę przebicia (więc jeśli nie PiS to PO)
3) nie oddam głosu na kogoś kto wiem, że nie wyjdzie z pierwszej tury, bo przy wyborze w dogrywce B.K. lub J.K. wybór jest prosty
na Komorowskiego tylko i wyłącznie w drugiej turze - wcale mnie nie przekonuje ten człowiek. To jedynie takie mniejsze zło
Przekonuje mnie natomiast Korwin-Mikke - mądrze gada, konkretnie , zwięźle i na temat chociaż straszny z niego choleryk.
_________________ nie bądź łosiem - kup V8.
no chyba, ze subaru..
dalem janusza koorwin mikke'go i nie bede tlumaczyl
a propos nie glosujacych
'zaczepia redaktor czlowieka na ulicy i pyta:
- co jest wg pana najwieksza zmora naszych czasow: nie wiedza czy obojetnosc?
- nie wiem, nie obchodzi mnie to"
trzeba ich glosowac ,to nasz obowiazek
_________________ - Wodzu! Jesteśmy otoczeni!
- Świetnie, możemy atakować w każdym kierunku
W pierwszej turze głos na Olechowskiego, w drugiej prawdopodobnie głos pusty ( nie chcę by prezydentem został Komorowski lub Kaczyński, nie ma tu mniejszego zła)
bienio, to zostań bez prezydenta ;P
a tak btw jak nie zagłosujesz to " nie masz " prawa do narzekania na nową głowę państwa. Nie głosujesz - nie narzekasz.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum