no to tak :P
jak dla mnie Ghana zagrała dosyć ciekawie.
A Niemcy .... pretendent do zdobycia tytułu ... 17 min zabawy jak na lekkim treningu ( ostatnie 17 min ;p) Oezil zagrał bardzo fajnie a Mueller mine zaskoczył na maxa ;D a brama Poldiego jak dla mnie bajka ;)
farbowanyaniol, ale widać było ze perfidnie mu wjechał w nogi od TYŁU ( co już wg przepisów FIFA, powinno kończyć mecz dla zawodnika atakującego- czerwona kartka) a jego zamiarem nie było wybicie/przejęcie piłki. Wczesniej juz sie zaczepiali i chciał się odegrać i mu sie to udało :D
ale Holandia się nie popisała, spodziewałam się czegoś więcej jeśli idzie o poziom gry. Kamerun faktycznie, rozkręcił się trochę za późno ;p a azjaci ogólnie mnie zaskakują jak do tej pory.
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
Wygrana Serbii z Niemcami i remis Algierii z Anglią to spore niespodzianki :) pokazuje to nasza tabela, wszyscy zdobyli łącznie w tej kolejce tylko 3 pkt :D
_________________ czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój.
dziekan, Klose to idiota ;D zreszta "El Polacko" jak dla mnie słabizna ;)
Podolski i karny ?! neeee ;)
Anglia to parodia jedna wielka ... : / Chociaz z drugiej strony Algieria nawet nawet sobie radziła z władcami albionu ;P
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum