dwa kawały znalezione na JM, ale jakie prawdziwe:
Cytat:
VIII. Koreański
Północnych Koreańczyków motywowano, wieszając za bramką przeciwnika worek z ryżem - jak trafią, mają michę.
W meczu z Portugalią zapomniano przewiesić worek po pierwszej połowie.
Cytat:
IX. Niemiecki
Niemcy są konsekwentni w realizacji planów taktycznych. Zarówno przez pierwszą, jak i drugą połowę meczu z Serbią grali prostopadłe podania do Klose.
shawnzy, ja tam kibicuję Hiszpanom i Brazylijczykom. A co do Holandia - Brazylia, to myślę, że czeka nas ciekawy pojedynek, w którym to jednak faworytem na pewno są Brazyliczycy,a wygraną Holendrów uznam za małą niespodziankę małą, bo te mistrzostwa pokazały, że meczów nie wygrywa się na papierze, ale na boisku
Moją uwagę zwrócił fragment dotyczący sędziego w meczu Anglia-Niemcy
Cytat:
Największego "byka" popełnił jednak pan Jorge Larrionda z Urugwaju, który nie zauważył ewidentnego gola Franka Lamparda na 2-2 w meczu Niemcy - Anglia!
Wzięli zawieszonego za korupcję
Co ciekawe, sędzia Larrionda robi zawrotną karierą w FIFA, choć w 2002 r. w swoim kraju był zawieszony na sześć miesięcy i usunięty z listy arbitrów po tym, jak jego koledzy po fachu (rzecz jasna anonimowo) donieśli na niego i oskarżyli o czyny korupcyjne (tak, tak "Fryzjerzy" działają nie tylko nad Wisłą).
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
pit3r, przykro mi z powodu Brazylii . Może za 4lata u siebie się uda . "Najlepsza" akcja była na końcu, 3 Holendrów vs jeden obrońca i nie strzelili gola *.*.Też trzeba pochwalić Japońskiego sędziego, może będzie finał sędziował? ;]
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
shawnzy, mi to szkoda Ghany. Kurwa jebana mać ze az napisze...jak mozna nie strzelić karnego w OSTATNIEJ PRZEOSTATNIIEJ AKCJI DOGRYWKI (tudzież pokuszę się ze Matka Boska Muchoborska miała ich w swojej opiece) ?? płakać ;((((
ha ha ha ;D
ale i tak szkoda mi tych ktorzy tak skreslali niemców ;]
zobaczyci ze srebro to minimalnie mają, jak dla mnie Hiszpania niczego w stosunku do swojego rywala nie pokazała...jak nadal tak bedzie to taki sam wynik bedzie jak ARG z GER ;)
w jednym się mogę zgodzić, z taką grą Hiszpanii i Holandii, i jeśli Niemcy utrzymają formę to rozjadą resztę po 4:0... może się obudzą i dowalą Niemcom
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
maxdiaz, nie wybiegałbym tak bardzo w przyszłość. To, że Niemcy są w formie widać gołym okiem, ale Hiszpanów bym nie skreślał. Już raz ich ograli, więc wynik może się powtórzyć. Poza tym Hiszpanie grali z drużynami teoretycznie słabszymi, które zdecydowanie nastawiały się na grę defensywną. Siła Anglii i Argentyny niewątpliwie duża, ale z tymi drużynami można grać otwarcie i ofensywnie. Mecz będzie niewątpliwie ciekawy i oby w uczciwy sposób wygrał lepszy ja będę trzymał kciuki za Hiszpanię
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Hiszpanie albo awansują dzięki uznaniu brami ze spalonego, albo tylko dzięki temu, że tym z Paragwaju zachciało się wracać do domu, z taką grą MŚ im się nie należy... są za słabi... ale jeżeli wygrają będzie to świetne zwieńczenie tej Mundialowej parodii 2010
Maciol, no z taką grą przyznam uczciwie, że Niemcom finał przynajmniej się należy. Ale nie możesz mówić, że nie należy się Hiszpanom Sztuką jest wygrywać mecze jeśli nie jest się w formie. Możesz mówić, że Hiszpanie strzelili gola ze spalonego(wg mnie spalony był, ale minimalny). Ja przypomnę, że Niemcy mieli piłkę w bramce 2 razy w meczu z Anglią tylko coś sędziowie na ich szczęście tego nie zauważyli. Nie ma co gdybać. Najlepsza okazja na udowodnienie racji to będzie mecz w środę
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum