Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Lukaszprzy
2011-02-15, 23:36
[TYPER] Dyskusja
Autor Wiadomo¶æ
maxdiaz 

Do³±czy³: 06 Sie 2009
Otrzyma³ 34 piw(a)
Sk±d: BolesÅ‚awiec
Wys³any: 2010-06-19, 22:22   

generalnie masakrator ;D szkoda Cameeeeron ;(
Postaw piwo autorowi tego posta

minister 

Do³±czy³: 05 Wrz 2009
Otrzyma³ 34 piw(a)
Sk±d: Ostrów Wlkp.
Wys³any: 2010-06-23, 13:24   

dwa kawały znalezione na JM, ale jakie prawdziwe:

Cytat:
VIII. Koreański

Północnych Koreańczyków motywowano, wieszając za bramką przeciwnika worek z ryżem - jak trafią, mają michę.
W meczu z Portugalią zapomniano przewiesić worek po pierwszej połowie.

Cytat:

IX. Niemiecki

Niemcy są konsekwentni w realizacji planów taktycznych. Zarówno przez pierwszą, jak i drugą połowę meczu z Serbią grali prostopadłe podania do Klose.

the_caroline 
I am not.

Do³±czy³a: 06 Sie 2009
Otrzyma³ 9 piw(a)
Wys³any: 2010-06-28, 23:02   

aaaaj, nie wiem co z jutrem, portugalia hiszpania, mam nadzieję ino że to będzie widowisko, bo typuję kompletnie ten mecz na wyczucie ;p

pit3r 
mistrzu

Do³±czy³: 04 Sie 2009
Otrzyma³ 73 piw(a)
Sk±d: Mielec/WrocÅ‚aw
Wys³any: 2010-06-29, 10:04   

the_caroline, tylko Espana! :-P

Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz

shawnzy 
shw

Do³±czy³: 07 Sie 2009
Otrzyma³ 153 piw(a)
Sk±d: Lewin KÅ‚odzki
Wys³any: 2010-06-29, 10:51   

bienio, grzeszysz takim typem!! :evil: (Holandia - Brazylia 1:3) :mrgreen: .Brazylia musi odpaść, liczę na zwyżkę formy Robbena, bo już gola strzelił :-)

pit3r 
mistrzu

Otrzyma³ 73 piw(a)
Wys³any: 2010-06-29, 14:36   

shawnzy, ja tam kibicuję Hiszpanom i Brazylijczykom. A co do Holandia - Brazylia, to myślę, że czeka nas ciekawy pojedynek, w którym to jednak faworytem na pewno są Brazyliczycy,a wygraną Holendrów uznam za małą niespodziankę :-P małą, bo te mistrzostwa pokazały, że meczów nie wygrywa się na papierze, ale na boisku ;-)

Polecam przeczytanie artykułu odnośnie sędziowania TUTAJTUTAJ

Moją uwagę zwrócił fragment dotyczący sędziego w meczu Anglia-Niemcy ;-)

Cytat:
Największego "byka" popełnił jednak pan Jorge Larrionda z Urugwaju, który nie zauważył ewidentnego gola Franka Lamparda na 2-2 w meczu Niemcy - Anglia!

Wzięli zawieszonego za korupcję

Co ciekawe, sędzia Larrionda robi zawrotną karierą w FIFA, choć w 2002 r. w swoim kraju był zawieszony na sześć miesięcy i usunięty z listy arbitrów po tym, jak jego koledzy po fachu (rzecz jasna anonimowo) donieśli na niego i oskarżyli o czyny korupcyjne (tak, tak "Fryzjerzy" działają nie tylko nad Wisłą).

shawnzy 
shw

Otrzyma³ 153 piw(a)
Wys³any: 2010-07-02, 18:01   

pit3r, przykro mi z powodu Brazylii ;-) . Może za 4lata u siebie się uda :-D . "Najlepsza" akcja była na końcu, 3 Holendrów vs jeden obrońca i nie strzelili gola *.*.Też trzeba pochwalić Japońskiego sędziego, może będzie finał sędziował? ;]

p2mgrup 

Do³±czy³: 06 Mar 2010
Otrzyma³ 57 piw(a)
Sk±d: KÅ‚odzko
Wys³any: 2010-07-02, 18:22   

to ten sam sedzia co kiedys mecz wisla - lech sedziowal czy tam wisla-legia ? ;)

maxdiaz 

Otrzyma³ 34 piw(a)
Wys³any: 2010-07-03, 09:04   

shawnzy, mi to szkoda Ghany. Kurwa jebana mać ze az napisze...jak mozna nie strzelić karnego w OSTATNIEJ PRZEOSTATNIIEJ AKCJI DOGRYWKI (tudzież pokuszę się ze Matka Boska Muchoborska miała ich w swojej opiece) ?? płakać ;((((

pit3r 
mistrzu

Otrzyma³ 73 piw(a)
Wys³any: 2010-07-03, 09:54   

maxdiaz, to się chociaż tutaj zgadzamy ;-) No cóż, dobra gra rękami Urugwajowi nie pomoże w meczu z Holandią.

maxdiaz 

Otrzyma³ 34 piw(a)
Wys³any: 2010-07-04, 02:40   

ha ha ha ;D
ale i tak szkoda mi tych ktorzy tak skreslali niemców ;]
zobaczyci ze srebro to minimalnie mają, jak dla mnie Hiszpania niczego w stosunku do swojego rywala nie pokazała...jak nadal tak bedzie to taki sam wynik bedzie jak ARG z GER ;)

shawnzy 
shw

Otrzyma³ 153 piw(a)
Wys³any: 2010-07-04, 09:10   

w jednym się mogę zgodzić, z taką grą Hiszpanii i Holandii, i jeśli Niemcy utrzymają formę to rozjadą resztę po 4:0... może się obudzą i dowalą Niemcom :-D :evil:

pit3r 
mistrzu

Otrzyma³ 73 piw(a)
Wys³any: 2010-07-04, 13:00   

maxdiaz, nie wybiegałbym tak bardzo w przyszłość. To, że Niemcy są w formie widać gołym okiem, ale Hiszpanów bym nie skreślał. Już raz ich ograli, więc wynik może się powtórzyć. Poza tym Hiszpanie grali z drużynami teoretycznie słabszymi, które zdecydowanie nastawiały się na grę defensywną. Siła Anglii i Argentyny niewątpliwie duża, ale z tymi drużynami można grać otwarcie i ofensywnie. Mecz będzie niewątpliwie ciekawy i oby w uczciwy sposób wygrał lepszy ;-) ja będę trzymał kciuki za Hiszpanię :-D

Maciou 
[Bartosz Maciołek]

Do³±czy³: 03 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 62 piw(a)
Sk±d: W-W
Wys³any: 2010-07-04, 21:06   

Hiszpanie albo awansują dzięki uznaniu brami ze spalonego, albo tylko dzięki temu, że tym z Paragwaju zachciało się wracać do domu, z taką grą MŚ im się nie należy... są za słabi... ale jeżeli wygrają będzie to świetne zwieńczenie tej Mundialowej parodii 2010

pit3r 
mistrzu

Otrzyma³ 73 piw(a)
Wys³any: 2010-07-05, 11:57   

Maciol, no z taką grą przyznam uczciwie, że Niemcom finał przynajmniej się należy. Ale nie możesz mówić, że nie należy się Hiszpanom ;-) Sztuką jest wygrywać mecze jeśli nie jest się w formie. Możesz mówić, że Hiszpanie strzelili gola ze spalonego(wg mnie spalony był, ale minimalny). Ja przypomnę, że Niemcy mieli piłkę w bramce 2 razy w meczu z Anglią tylko coś sędziowie na ich szczęście tego nie zauważyli. Nie ma co gdybać. Najlepsza okazja na udowodnienie racji to będzie mecz w środę ;-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych