nauczcie sie (jesli to jeszcze jest mozliwe ) to ciagow - obliczac ich granice ;) i monotonicznosc okreslic , calek , funkcji z 2 zmiennymi bo to wedlug mnie bedzie na pewno ;) bo to w sumie podstawa analizy jest i pewnie cos Ryba z tego sypnie ;)
Jeszcze jedno info ;)
Ci co mieli 5 z obu semestrow z ćw. sa zwolnieni z egzaminu z ocena bdb.
pewnie nie ma takiej opcji ;) nawet sie nie zgadzał zeby dac 3 osobom ktore mialy 5 i 4,5 np ;) musialy pisac ten shit'owaty egzamin ;] choc smiesznie bylo na nim ;D zobaczycie jak sie bedziecie smiac jak zobaczycie zadania ;p ;)
1) Pisze ich około 40 osob.
2) W 1 turze bedzie mniej warunkowiczów - poniewaz ich godzina jest uzalezniona od tego w jakiej byli wczesniej grupie Administracyjnej wiec 10,11 grupa wypadla lepiej wiec ich bedzie mniej;)
3) Zaluja ze ryba wyszedl z szpitala a nie zostal tam ;d
p2mgrup, a jak wygląda prezentacja wyników? 1 osoba zbiera indeksy i mu zanosi a on im wpisuje oceny? W związku z tym, nikt nie wie ile miał pkt, ile mu zabrakło do oceny i czy wziął pod uwagę listy obecności?
potem starosta kazdy bierze wszystkie indeksy swojej grupy i rozdaje.
Potem byla dopytka wiec wtedy by czas by mozna bylo sie zapoznac ze swoimi pracami.
Z listami obecnosci nie wiem jak bylo. Wydaje mi sie ze nie bral ich wogole pod uwage mowiac ze od 20pkt bierze na dopytke i tak to sie mialo, choc moge sie mylic.
Jeżeli dobrze Cię zrozumiałem, to mam problem. Ja mam taką sytuację, że nie będę miał jutro indeksu ze sobą. Co mam zrobić w takim wypadku?
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Mam nadzieję, że się będzie dało :P. Z resztą, teraz i tak będzie 2.0, bo ostatnie 2 godziny, które miałem poświęcić na naukę jakoś zleciały w sumie na niczym :|. Oj tam :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum