Rozmawiałem z Janaszakiem (przerwałem w koszeniu trawy ;p), powiedział, żebyście ustalili na forum wstępny termin jaki Wam pasuje, uwzglądniając czas na naukę, a później powiedzieli mi i jeśli będzie mu pasował to wtedy zrobimy poprawkę tego dnia. Poza tym konsultacje prawdopodobnie będą we wtorki o 10:00.
No tak.... źle przeczytałem....
Kurrrr..... ale sobie nabroiłem :/
EDIT:
To ustalmy od razu niedaleki termin, by zdążyć jeszcze z ewentualnymi komisami.
Co powiecie na Pon, 6. o 10:00?
- zdążymy się wyspać
- nie będzie jeszcze gorąco
Ja tam bym sie nie spieszyl, proponuję okolice 13-tego :D Weź pod uwagę, że on jest nieinternetowy, a zanim my tutaj ustalimy termin, ktoś się z nim skontaktuje i go potwierdzi i informacja dotrze do wszystkich to troche minie.
A w ogole to najlepiej byłoby najpierw się skontaktować z nim i spytać o terminy, które mu pasują, a dopiero później wybierać konkretną datę :)
A nie dałoby się trochę później, np 16-18? Na początku września dużo ludzi jeszcze nie ma, a Janaszak mówil w czerwcu że pasowałoby mu od parenastego września najbardziej.
burnold, o ile dobrze pamiętam to w ubiegłym roku plan zajęć został upubliczniony w drugiej połowie września, więc i w tym roku będzie podobnie ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum