Sabkie - Listy od Rybickiego(20 lista to zadania z książki Antoniewicza (całki) ale nie mam przy sobie książki więc nie podam stron):
http://math.ae.wroc.pl/km...orstudents&w=11
Czy naprawdę nikt z osób, które były na egzaminie z analizy nie zamierza wrzucić zadań z innej grupy?! Cały rok (a przynajmniej dwie grupy) prosił o te zadania już w czerwcu! Nie ma to jak pomoc :/
ja powiem tak, wychodząc z tej sali już nie pamiętałem treści zadań... mogę tylko powiedzieć że była całka podwójna (jakaś prosta jak na całkę podwójną) w mojej grupie a w drugiej równanie różniczkowe. Tyle pamiętam z zagadnień.
ja tak jak minister, pamiętam tylko ze było równanie różniczkowe, jakaś całka i badanie funkcji typu jej ekstrema etc.
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-09-09, 15:11
a ja wam powiem tak... kto chodził do Andrzeja i ma notatki w tym egzaminy z lat poprzednich jest już dobrze ustawiony, bo Ryba uwielbia dawać tego samego typu zadania...
no i zgadzam się z agaaa, gdybyśmy mieli te zadania to już dawno byłby na forum...
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Zapis ma wyglądać tak, biednie to napisałem. No, ale uczyć się będę potem :|.
btbtbt.jpg
Plik ¶ci±gniêto 2273 raz(y) 1,61 KB
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum