On nie wiedział nawet, co było na egzaminie, ale dostał od nas zadania i powiedział, że na za tydzień przygotuje na tej podstawie kolokwium. Do nas się spóźnił o 20 minut, a potem następne 20 gadał z prawnikiem i dał ostatecznie jedno zadanie z tych co były na forum (to z ekstremum). Sprawdził mi, miałem dobrze, to dał nam wszystkim trzem wpisy. Był jeszcze jeden koleś, co zaliczał chyba egzamin warunkowy od Rybickiego, zrobił to samo zadanie i zdał. Albo coś źle zrozumiałem...
Czy tylko mnie się wydaje, że coś tu jest nie tak? Czemu Ci, którzy zaliczają w oficjalnie podanym terminie (wybranym przez Janaszaka) mają dostać specjalnie przygotowane kolokwium, a nie jedno zadanie?!
Pewnie dlatego, że na niego nie wyłożyli... To znaczy, że się pofatygowali go chociaż zobaczyć. W sumie się nie dziwię, miał prawo tak zrobić.
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Nie wiecie, czy można do niego też przyjść 17go? Zatrzymałam się na tym wątku na stronie 3ciej i od tamtego czasu nie wchodziłam na forum, więc ten 14 jutro to dla mnie małe kuku :P i nie tylko dla mnie, bo rozmawiałam z kilkoma osobami, które tak jak ja były przekonane, że jednak 17 i później.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum