ja nie do końca wiem jak ten kurs nurkowania wygląda, może pójdę na spotkanie informacyjne w czwartek, a jak nie to zostanę na zwykłym pływaniu...
(jest jeszcze 5 miejsc wolnych)
nie, zajęcia są od przyszłego, tak jak było w tamtym semestrze - zapisanie się na wf to obecność na pierwszych zajęciach widmo
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
oskarX
Doczy: 10 Pa 2009 Posty: 184 Otrzyma 22 piw(a)
Wysany: 2010-02-17, 14:18
dla upewnienia:
w ciągu 2 lat trza zrobić 75 godzin wfu... jeśli w I sem. zrobiłem 30, to mogę II sem. odpuscic, a pozostałe 45 godz. zrobic w semestrze III i IV ? nieprawdaż?
k.i.k.a., ja byłem , trzeba mieć własny sprzęt abc , można robić patent nurkowy podczas tych zajęć lub po prostu chodzić na zajęcia troche popływać , troche jakiś ćwiczeń "nurkowych " itd
Ja mam pytanie do osób, które chodziły na basen i były w grupie "topiących się":D. Czy jest sens zapisywać się na taki wf? Czy po całym semestrze da rady się czegoś nauczyć? Jak w ogóle wyglądają te zajęcia?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum