Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zamkniêty przez: shawnzy
2010-10-23, 14:59
[2010L]Poprawka u Ryby (ale u Janasa)
Autor Wiadomo¶æ
Isiek121 

Do³±czy³: 15 Wrz 2009
Otrzyma³ 11 piw(a)
Sk±d: Ostrów Wlkp.
Wys³any: 2010-09-20, 15:48   

Matmy się uczyć!

Ale nie sądzicie, że to ciutek nie fair?:P Powinniśmy mieć szansę zdać od razu na poprawie ćwiczeń, żeby było po równo...;P

Cino

Do³±czy³: 09 Sie 2009
Otrzyma³ 5 piw(a)
Wys³any: 2010-09-20, 16:04   

a ja dalej nie kumam o co biega z tym bykiem :D
Postaw piwo autorowi tego posta

timebomb 
Killing time

Do³±czy³a: 06 Wrz 2009
Otrzyma³ 12 piw(a)
Sk±d: Z Mordoru
Wys³any: 2010-09-20, 16:58   

Dobra, gadać kto wie, o której jutro Janaszak daje wpisy. Proszę. :P

shawnzy 
shw

Do³±czy³: 07 Sie 2009
Otrzyma³ 153 piw(a)
Sk±d: Lewin KÅ‚odzki
Wys³any: 2010-09-20, 17:02   

timebomb, wg tego http://www.ue.wroclaw.pl/...p?p=14895#14895 jest to jutro o godz.10:00, sala 404Z.

timebomb 
Killing time

Do³±czy³a: 06 Wrz 2009
Otrzyma³ 12 piw(a)
Sk±d: Z Mordoru
Wys³any: 2010-09-20, 17:03   

Thx

nic 
Lubiąca Słoneczniki

Do³±czy³a: 20 Gru 2009
Otrzyma³ 17 piw(a)
Wys³any: 2010-09-20, 17:04   

Mam pytanie, kiedy odbył się owy egzamin z panem Janaszakiem? Dlaczego niektórzy mają go zaliczonego u pana Janaszaka areszta ma pisać u pana Rybickiego? Co to w ogóle są za kpiny z tymi ciągłymi zmianami terminów i egzaminujących. Za kogo oni Nas mają?

Wiśnieski
sir

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2009
Wys³any: 2010-09-20, 17:24   

A może ktoś kompetentny zadzwoni jeszcze do Rybickiego i zapyta, czy sobie nie odpuści? Bo chyba każdemu bardziej odpowiada stara wersja tych terminów. Można by najpierw się skontaktować z Janaszakiem i zapytać, czy za zgodą Rybickiego zrobi egzamin i w razie czego powiedzieć Rybickiemu, że Janaszak się zgadza...

nic 
Lubiąca Słoneczniki

Do³±czy³a: 20 Gru 2009
Otrzyma³ 17 piw(a)
Wys³any: 2010-09-20, 17:27   

tak było by najlepiej oczywiście, dziekanat i pan Rybicki też muszą wziąć trochę odpowiedzialności za swoje decyzje. Nie można tak często zmieniać zdania i to w tak krótkich terminach.

tomx2 

Do³±czy³: 08 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 19 piw(a)
Sk±d: DW
Wys³any: 2010-09-20, 18:02   

Jaja jakieÅ› sobie robiÄ… chyba z Nas :evil: to nie cyrk !

killaruna 
Modlyszka

Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 87 piw(a)
Sk±d: Festung Glogau
Wys³any: 2010-09-20, 19:02   

Koordynator napisa³/a:
Jak skrypt jak przecież każdy widzi, że tam jest Go¶æ w tym jego podpisie ;p.

Waćpan, grabisz sobie 8-)

Kenzi 
Absinth Drinker

Do³±czy³: 06 Wrz 2009
Otrzyma³ 117 piw(a)
Sk±d: Oborniki ÅšlÄ…skie
Wys³any: 2010-09-20, 19:03   

Dzisiaj się już nic nie zrobi i jutro do Janacha nie jadę. Ale co zrobić niedługo - pojęcia nie mam. Cóż, przyjdzie się w poniedziałek nieszczęsny na normalne zajęcia, a potem jeszcze na genialnie wyznaczony egzamin. Brawo Wojtek.
"Mój boże, to Piasek!"

killaruna 
Modlyszka

Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 87 piw(a)
Sk±d: Festung Glogau
Wys³any: 2010-09-20, 19:20   

WiÅ›nieski napisa³/a:
A może ktoś kompetentny zadzwoni jeszcze do Rybickiego i zapyta, czy sobie nie odpuści? Bo chyba każdemu bardziej odpowiada stara wersja tych terminów. Można by najpierw się skontaktować z Janaszakiem i zapytać, czy za zgodą Rybickiego zrobi egzamin i w razie czego powiedzieć Rybickiemu, że Janaszak się zgadza...

No właśnie, w kulki sobie lecą. Burdel na kółkach w skali mikro, w skali makro to tak właśnie wygląda polityka w naszym kraju... Student nie szmata, niech nim nikt nie pomiata :-x

Mam nadzieję, że jutro u Janacha mi jakoś to pójdzie, może da się też namówić na zaliczenie egz...? Jak go większa grupa, co zaliczy, uprosi...?

Gdy zaś komuś się noga powinie, no to wtedy jeszcze będzie zaliczenie ostatniej szansy u Ryby za tydzień marzenia...

Mieszko 
Celebrity

Do³±czy³: 12 Lis 2009
Otrzyma³ 12 piw(a)
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2010-09-20, 19:29   

Co, oni sobie jaja robią? Nie ma mnie we Wro, to co, mam się teleportować? :shock: Nie dam rady przyjść jutro na 10 a co dopiero się NAUCZYĆ (nie śmiać się, zapomnijmy na chwile, ze to Janaszak :-P ) - Chyba trochę za późno są podane te informacje :-/

Czy tylko mnie się wydaję, że tak w cywilizowanym kraju się nie robi?

KtoÅ› wie, jak siÄ™ czarteruje samolot?

maxdiaz 

Do³±czy³: 06 Sie 2009
Otrzyma³ 34 piw(a)
Sk±d: BolesÅ‚awiec
Wys³any: 2010-09-20, 20:56   

tadadadad !! nie ma to jak zebrac opier*** w pracy ze sie nie przyjdzie, uczyc sie specjalnie pod Jaszka a teraz takie cos ?! co to ma byc ? ja juz nie rozumiem filozofii tej uczelni ale co jak co prof. dr. hab. UE Wojciech Rybicki spełnia swoje ambicje do konca i jednak z nami przeprowadzi egzam. Bombastic !

KrzysiekWu

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 103 piw(a)
Wys³any: 2010-09-20, 21:01   

Panie i Panowie - mamy prze je cha ne. A najgorsze, że najpierw robią człowiekowi nadzieję, a później ją bez litości zabijają, brutalnie zarzynają na naszych oczach jak wieprza w ubojni, jak baranka, który pokornie czeka w kolejce na swoją kolej, powoli idzie na spotkanie nieuniknionego - na rzeź, która jest mu przeznaczona. I wie, że to jego ostatnie chwile, tak, teraz już to wie... Ach, a jeszcze wczoraj, jakiż... jakiż on był naiwny, myślał, wierzył, miał nadzieję, że wolny, radosny będzie celebrował życie biegając po słonecznej łące, będzie skubał trawkę, zbierał kolorowe kwiatki i uśmiechał się do samiczek. A teraz... nie ma łąki, nie ma kwiatków, nie ma miłości... W tym zapomnianym przez boga (z małej, bo biedny baranek przestał już w niego wierzyć) miejscu jest tylko strach, ból, rozczarowanie, gorycz i śmierć. Ale to nie ona była tu najgorsza, najtrudniej było zaakceptować jej powszechność, brutalność - rzec by można - wulgarność, ale najgorsza była perfidia katów, którzy dla utrzymania porządku do ostatnich chwil roztaczali przed nimi wizje wspaniałego, sielankowego życia. A teraz... Właśnie przed jego zalanymi łzami oczkami przeleciały wyprute flaki; w bezkształtnej mazi rozpoznał poskręcane jelita, fragmenty żołądka, skórę, sierść i kawałek nóżki... Ach, to przecież Stefan! ten poczciwy Stefan... Krew leje się na około, ścieka ze ścian, bryzga na wszystkie strony zalewając oczy; jego biedny pyszczek, cały umorusany, jego nóżki, ślizgające się na posadzce, która pokryta grubą warstwą fragmentów jego towarzyszy przybrała odcień karmazynowej czerwieni; to prawdziwe morze krwi, na którym gdzieniegdzie utworzyły się wysepki z wyprutych wnętrzności jego poprzedników. Owieczka powoli podnosi głowę do góry i ostatnie co widzi to spadające na nią ostrze bezlitosnej instytucji...
Ostatnio zmieniony przez KrzysiekWu 2010-09-20, 21:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku