Forum studentów informatyki UE Wrocław Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
WF - najważniejsze informacje
Autor Wiadomo
p2mgrup 

Doczy: 06 Mar 2010
Otrzyma 57 piw(a)
Skd: Kłodzko
Wysany: 2010-09-17, 19:58   

kurde duzo jakos, moj kolega teraz placil chyba ok 35 zl za siatkowke, albo mi sie zdawalo.. ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

agnieszkaosw 

Doczya: 16 Sie 2009
Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-09-17, 20:07   

a moja koleżanka 30h za siłownie w zeszłym semestrze :-P
ciekawe... ja chce na Nordic walking ! :-P

p2mgrup 

Otrzyma 57 piw(a)
Wysany: 2010-09-17, 20:09   

hehe;) agnieszkaosw, bierzesz kijki i heja ;d

pit3r 
mistrzu

Doczy: 04 Sie 2009
Otrzyma 73 piw(a)
Skd: Mielec/Wrocław
Wysany: 2010-09-17, 22:26   

p2mgrup, skoro pytasz oto moje typy: siłownia z Łazorczykiem(śr; 15h), koszykówka z Wójtowiczem(śr,30h), siłownia z Przyłuskim(czw,30h). Ew. odpuszcze, któryś z wykładów w pon i się wybiorę na piłkę nożną. A jak nie wyjdzie to zawsze zostaje sekcja rowerowa w soboty ;D Ktoś ma podobnie?

Go, pamiętaj jak piszesz

p2mgrup 

Otrzyma 57 piw(a)
Wysany: 2010-09-17, 22:47   

no ja albo kosz wlasnie z Wojtowiczem ;) fajne zajecia prowadzi ;) albo siatkowka ;) bo tez jest jedna opcja;) akurat nie pamietam dokladnie kiedy ale jest;)

maxdiaz 

Doczy: 06 Sie 2009
Otrzyma 34 piw(a)
Skd: Bolesławiec
Wysany: 2010-09-17, 23:47   

nie polecam satki z Łazorczykiem bo tro jedno wielkie nieporozumienie ;)
polecam ręczną z Lichosikiem ( śmiesznie i przyjemnie) oraz halówka z Przyłuskim ( tak sadze ze to On ;p w 1 semestrze chodził tam M i Shw ;D )

shawnzy 
shw

Doczy: 07 Sie 2009
Otrzyma 153 piw(a)
Skd: Lewin Kłodzki
Wysany: 2010-09-18, 09:51   

tak to był Przyłuski (lub jak to mówił Kocur lub Kenzi - Piłkowski). Mi pozostaje do wyboru raczej tylko nożna z Ludtke ;).p2mgrup, Wojtowicz i fajne zajęcia o_O - nie ma to jak 20 pompek na kosteczkach na rozgrzewce :evil: :mrgreen: .

gasior 
aka G do R

Doczy: 28 Sie 2009
Otrzyma 14 piw(a)
Skd: Brzeg
Wysany: 2010-09-24, 13:13   

a ja mam pytanko ;p jak mam zwolnienie lekarskie to wystarczy ze je dam do sekretariatu i to wszystko ?

agnieszkaosw 

Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-09-27, 20:47   

więc byłam dzisiaj i sprawa wygląda tak jak napisał shw kiedyś tam na forum.. ALE te ceny nie są za godzinę tylko za całe zajęcia, czyli 1,5h
przy czym, jeżeli bierzecie w/f który ma 30h a musicie zrobić tylko 15h to chodzicie na 8 zajęć a za 7 płacicie w sekretariacie i na pierwszych zajęciach pokazujecie prowadzącemu potwierdzenie zapłaty.

Wywietl szczegy
shawnzy 
shw

Doczy: 07 Sie 2009
Otrzyma 153 piw(a)
Skd: Lewin Kłodzki
Wysany: 2010-09-27, 20:55   

agnieszkaosw, a wiesz może czy to się płaci przelewem na jakieś specjalne konto, czy osobiście?. Dzięki za informacje :)

agnieszkaosw 

Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-09-27, 21:00   

shawnzy, wydaje mi się,że osobiście w sekretariacie SWF

killaruna 
Modlyszka

Doczya: 08 Pa 2009
Otrzyma 87 piw(a)
Skd: Festung Glogau
Wysany: 2010-09-28, 16:36   

Ja mam takie pytanko, bo na poprzedniej stronie w cytowanym fragmencie było zapisane, że trzeba WF zrealizować w ciągu 4 pierwszych semestrów studiów. Dzisiaj zajrzałam do planu studiów w Excelu http://www.ue.wroc.pl/p/w...pecjalnosci.xls

I tam jest napisane przy naszym kierunku, że WF zaliczany jest ostatecznie w IIIcim semestrze... W IV w ogóle go nie uwzględnili. Więc jak to jest? Czeka mnie bieganie z jakimś podaniem o przedłużenie, bo na I semestrze studiów w ogóle na WF nie byłam zapisana i muszę zrealizować ten brak na IV? ;)

pit3r 
mistrzu

Doczy: 04 Sie 2009
Otrzyma 73 piw(a)
Skd: Mielec/Wrocław
Wysany: 2010-09-29, 22:10   

Wiadomość dla niedoinformowanych:

1) WF zaczyna się od przyszłego tygodnia. Informacje mówiące, że zaczyna się w ten piątek są nieprawdziwe.
2) w przypadku, gdy komuś wystarcza do zaliczenia 15h w semestrze, a zapisał się na WF 30h/sem, musi zapłacić za 7 zajęć(zapłacić należy do czasu pierwszych zajęć, Pani w sekretariacie poda Wam pokwitowanie, które należy, dostarczyć prowadzącemu na pierwszych zajęciach)na 8 zajęciach musi być obecny

;-)

Go, pamiętaj jak piszesz
 Autor postu otrzyma 1 piw(a)

Wywietl szczegy
Wicej szczegw
Wystawiono 1 piw(a):
farbowanyaniol
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach