Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zamkniêty przez: shawnzy
2010-10-23, 14:58
[2010L]co wam powychodziło w zad na egzaminie poprawkowym :)
Autor Wiadomo¶æ
Kajt90 

Do³±czy³: 11 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 43 piw(a)
Wys³any: 2010-09-29, 22:14   

To ja może spuentuję całą sytuację i dam radę na przyszłość:

R*chać j*bać
nic się nie bać

I mam nadzieję że skończy się gadanie o "składaniu się na warunki" "niesprawiedliwości" "byciu nie fair" itd
Postaw piwo autorowi tego posta

KrzysiekWu

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 103 piw(a)
Wys³any: 2010-09-29, 22:43   

I regret leaving my soul
I forgot I needed it, to feel

http://www.youtube.com/watch?v=pO3_ZG7wJPc

:-D

albo
chaos, chaos w ludziach
nie polegasz na uczuciach już
chaos jest w nas, chaos w głowie, chaos w duszy
czy mnie znasz? chaos mnie ogłuszył

http://www.youtube.com/watch?v=TZ5RtV4aMWI

:mrgreen: :mrgreen:

fuck_fish

Do³±czy³: 26 Wrz 2010
Otrzyma³ 3 piw(a)
Wys³any: 2010-09-29, 23:18   

Isiek121 napisa³/a:
A co, napiszę sobie. Wykorzystam popularność wątku na podbicie oglądalności...;P

Wszyscy macie racje.

I na tym można by zakończyć. Bo zastanawiając się nad tym głębiej równie dobrze możemy zwyzywać wszystkich i ich rodzinę do piątego pokolenia wstecz od męskich narządów rozrodczych i napluć na wycieraczkę - ba, nawet popieram to całym sobą! - bo przecież pozwoli nam rozładować frustracje.
Dowiedziałem się miliona ciekawych faktów dot. życia, o których nie miałem pojęcia. Że ludzie ogólnie kombinują, że tacy mają lepiej, że w sumie można być uczciwym, acz przede wszystkim dla własnej satysfakcji. Że przydałaby się fundacja na kształt emerytury zbierająca od studentów po piątce co miesiąc przez pięć lat, a z których finansowane byłyby warunki ewentualnych nieszczęśników. Że jesteśmy samolubnymi członkami i lepiej byłoby, gdyby takie jednak podróżowały w stadzie i solidarnie współdzieliły swój los z innymi. Że liczy się wszystko, szczęście, spryt, inteligencja, ciężka praca i hajs. No i szczęście (pozdro Nina;P). I - co chyba najistotniejsze - że każdy ma problemy, a nie każdy siłę, by swoją rzepkę skrobać, ani sąsiada co by ją wyskrobał z zapasem na najbliższy miesiąc, a najdziwniejsze w nich jest przecież to, że bywają zazdrośni i sfrustrowani.

I w ogóle postuluję za tym, by zmienić nazwę wątku na "jak radzicie sobie z życiem" (zważcie subtelny rym w stronę Krzyśka).

A gdzie w całym tym szumie winni? Sądzę, że najtrafniej byłoby zlinczować ordynatora szpitala, w którym Ryba odbywał rekonwalescencję, za to, że wypuścił go za szybko, mimo że ten nadal nie zachowuje się jak w pełni zdrowia. W drugiej kolejności - niech wam już będzie - że Janaszak, jego nieogar i ludzie, którzy zniedołężniałych staruchów nie wyrzucają z uczelni, lub nie potrafią w porę dojrzeć w zniedołężniałym staruchu zniedołężniałego starucha. Choć sądzę, że całkiem sprawnie o drugie miejsce na topliście winnych wojują zrządzenie losu (bo jest losowe) i Maxdiaz (bo to przecież wszystko jego wina).

Trzecie miejsce zaś powinno honorowo należeć do mnie, bo uwielbiam być na podium.

A jako pokutę niech wszyscy wrzucą na tacę w kościele, sprawiedliwie, sumiennie i solidarnie tyle, ile wynosi ich dziesiąta część wydawana każdego roku na alkohol i kurtyzany.

Z Bogiem

Twoj rym faktycznie jest bardzo subtelny, wrecz niewidoczny.

Wy¶wietl szczegó³y
aniut 

Do³±czy³a: 02 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 48 piw(a)
Sk±d: Zgorzelec
Wys³any: 2010-09-30, 19:14   

To co piszecie jest tez widoczne dla niezalogowanych...Więc albo trzeba zrobić na forum blokadę żeby wszystko było widoczne tylko dla zalogowanych, albo musicie bardziej ważyć słowa (chodzi mi np o "zniedołężniałego starucha" "dziadek uczyć nie powinien" itp). W necie wcale sie nie jest anonimowym i moze to szybko trafic w niepowolane recę - wiem z przeszłości :/ a tak btw bierze ktos komisa? Mogę komuś pomóc przed, jesli kto się skusi :)

killaruna 
Modlyszka

Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 87 piw(a)
Sk±d: Festung Glogau
Wys³any: 2010-09-30, 21:59   

aniut napisa³/a:
a tak btw bierze ktos komisa? Mogę komuś pomóc przed, jesli kto się skusi :)

Nie chcę wylecieć jeszcze z tej uczelni, wolę po niej polatać :-D niech im będzie, rzucę te 500zł na tacę ;]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: