to nie można sobie szybciej z neta sciagna i po kłopocie ;-D ? szybciej wygodniej i bez problemu bo chyba ABW nam i CBA na chate nie wpadnie za nielegalna wersje tego programu ;P
TuruTuru, chodzi generalnie o to, żeby nie było kolejek jak to Pani od staty powiedziała :D. Każdy może pójść sam, ale po co? Wystarczy, że pójdzie jedna osoba i sprawę załatwi.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
TuruTuru, wypełniasz formularz na stronie http://www.statsoft.pl/Site_License/wrC5896ue.php następnie przychodzisz do pokoju 320 w budynku A1 w godzinach 10-14 z płytą CD, na którą zostanie nagrany program. I tyle. Można otrzymać więcej niż jedną licencję.
Nowe, konkretne informacje dotyczÄ…ce Statistica 9.0:
Rejestracja w formularzu, który podałem post wcześniej jest opcjonalna. Nie trzeba nawet iść do sali 320A1 z płytą, gdyż każdy egzemplarz i każdy kod jest taki sam. Jestem w posiadaniu płyty z programem w wersji 32-bitowej, mogę pożyczyć każdemu chętnemu. Druga płyta jest dostępna u Dawida Chudasia. Kody rejestracyjne są takie same dla każdego i to niezależnie od wersji (32- czy 64-bit):
Numer seryjny: JGVP003C589626AR-A
CD-KEY: 5CNGQ2FQVKPGDJHFHKPC
Kod czasowy: WJRPXAAUNJ
Kody są ważne dla wersji polskiej, nie wiem jak z angielską. Kod ważny jest do 30 kwietnia 2011, po tym czasie, o ile licencja nie zostanie przedłużona, program przestanie się uruchamiać. Aby właśnie temu zapobiec, służy rejestracja na stronie z poprzedniego postu - gdy będzie zbliżał się koniec licencji, zarejestrowana osoba otrzyma maila z informacją, jak ma postępować i jak otrzymać nowy kod.
Niestety wersja testowa jest na 30 dni. Dołączam się do prośby wrzucenia obrazu płyty do neta (np.na jakimś wykładzie korzystając z sieci edurom)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum