agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-10-03, 12:40 herbatka u Andrzeja ;)
Hej
Chciałam dowiedzieć się czy jesteście chętni / zaproponować spotkanie u Andrzeja, w celu odświeżenia nam pamięci z Rachunku Prawdopodobieństwa.
Jak już zdążyliście się zorientować, zawsze daje nam jakieś "pakieciki" dzięki którym w 5 min idzie pojąć o co chodzi w zadaniach, może i tym razem zaoszczędzi nam wertowania zeszytów z dawnych lat.
Z tego co już wiem to chętni są:
Ja
Isiek
Minister
Nina
Bukiewka
Jerzu
przydadzÄ… siÄ™ jeszcze 4 osoby
proponuje spotkać się w poniedziałek wieczorem lub we wtorek (ale to wcześniej, bo UE party jest) lub w środę, będę jeszcze do niego dzwonić kiedy znajdzie dla nas czas.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-10-10, 20:50
herbatka późną wieczorową porą...( każdy dzień wieczorem pasuje mu dopiero od 21)
aaalbbooo ale tutaj dostosować się muszą ci co mają niemiecki w środę, środa pasuje mu na 13:45.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum