agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-08-26, 16:17 Notatki dla I roku
To ja będę pierwsza która tutaj coś napisze...
gdyby ktoś potrzebował rozwiązanych list z analizy matematycznej + notatki i rozwiązane zadania do różnych działów typu "całki, różniczki" itd, proszę się zgłaszać
Dzięki nim dostałam 5 z egzaminu u Rybickiego... niedługo zrozumiecie co to znaczy
za rozsÄ…dnÄ… cenÄ™ je oddam
Ps. Z innych "przedmiotów" też się coś znajdzie
POWODZENIA DO PAŹDZERNIKA
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
ja mam notatki od Andrzeja ( pakiety tematyczne + pakiety typowo pod egzamin Ryby + pakiety z rozwiązaniami list) jeśli ktoś chce kupić to napiszcie do mnie na priv:)
Proponuje dziewczyny odkupić od jopek379 na spółkę, skserować razy 2 i rozdzielić koszty na 3 :D i wszystkie będziemy zadowolone :) Co Wy na to? ;>
Można by też się jakoś razem uczyć, co Wy na to? Przydałoby się już zacząć.. Więcej mózgów to może łatwiej będzie to wszystko rozkminić, ogarnąć, coby tą analizę mieć już za sobą! o.O
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum