Czy ktoś jeszcze ma taki problem? (wiem, że 2 osoby na pewno). Otóż nie mogę złożyć indeksu, ponieważ nasza droga Pani Chomiak nie potrafi wypełnić w indeksie 3 wierszy nie robiąc przy tym 3 błędów. Od poniedziałku staram się znaleźć naszą kochaną whyeMCe jednak jest na "konferencji" (znowu?!?!??!?!!?!?!). Indeksy można składać do piątku, dzisiaj nie będzie jej na konsultacjach, w czwartek i piątek nie ma zajęć na uczelni, na maile nie odpowiada. Co byście radzili? Dagmara od poniedziałku ma skreślać z listy studentów...
SKREŚLENIA z listy studentów
nastąpią w poniedziałek 18 października br.
i obejmą wszystkie osoby, które nie mają oficjanie przesuniętej sesji przez Dziekana.
Nie dotyczy to osób, które zgłosiły powody z jakich nie mogły złożyć dotąd indeksów, ale natychmiast po zadeklarowanym a niedotrzymanym terminie zostaną skreślone.
Więc wystarczy to raczej szybko po prostu zgłosić.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum