Starostów proszę o dostarczenie legitymacji i książeczek zdrowia (tylko studentów, którzy oddali indeksy) do Dziekanatu. Legitymacje będą przedłużane komputerowo, w związku z tym może to potrwać dłużej, ponieważ jest 5 pań do jednego laptopa, może się zdarzyć, że nie oddam ich tego samego dnia. W godzinach otwarcia Dziekanatu legitymacje nie będą przedłużane.
Dojeżdżam codziennie pociągiem i rzecz jasna konduktorowi codziennie pokazuje bilet i legitymacje. A tu czytam, że może się zdarzyć że legitymacje nie zostaną oddane tego samego dnia. Ja na to sobie nie mogę pozwolić..
Czy będzie możliwość przedłużenia mojej legitymacji priorytetowo? (tego samego dnia)
TuruTuru, idź do dziekanatu i powiedz o swojej sytuacji, na pewno doładuje Ci wcześniej, natomiast jeśli będzie zamknięty, bądź nie będzie Dagi, napisz mi
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum