ja nie rozumiem :( Znaczy gubię się, bo ciągłość to wiem co to jest, ale... przestraszyły mnie te zadania i teraz nie potrafię dobrze pomyśleć :(
agnieszkaosw, może tylko w grupie 8 zapowiedziała, bo byliśmy niegrzeczni aczkolwiek nie wydaje mi się, żebyśmy byli wyjątkiem i pod względem zachowania jak i pod względem kartkówki z list 3&4
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
maxdiaz, lista 4 to co robiliśmy wczoraj oraz ostatnie 2 zadania z listy 3 które również były robione na wczorajszych ćwiczeniach, do pobrania tutaj: http://www.speedyshare.co.../statystyka.rar
W załączniku przesyłam jeszcze raz listę zadań nr 5 na ćwiczenia z RPSM
ze zmianą w zadaniu nr 16. Proszę przygotować się do kartkówki z listy nr
3 i 4.
A. Iwanicka
cytat z maila informatykaue, z wczoraj.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum