agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-11-27, 15:41 konferencja z e-biznesu
Cytat:
Szanowni Państwo,
W związku z prośbą, którą otrzymałem od Państwa odnośnie umożliwienia udziału we wtorkowej konferencji E-biznes: Czynniki sukcesu, w ramach kursu ASD na ePortalu uruchomione zostało głosowanie w tejże sprawie.
Jeśli liczba osób, które zadeklarują uczestnictwo (nie chęć uczestnictwa, tylko uczestnictwo!) przekroczy 75% liczebności danej grupy, oznaczać to będzie automatyczne wyrażenie przeze mnie zgody dla całej grupy na udział w konferencji w trakcie zajęć laboratoryjnych. Wyniki zostaną ogłoszone na porannym wykładzie.
Pzdr.
DrAN
deklarujemy siÄ™
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
To ja chcę info jakieś o tej konferencji najpierw. Bo jak się okaże, że zamiast rysowania żółwiem kwadratów przez 1,5h mam siedzieć 4h i słuchać jakichś pierdół, to wybaczcie...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum