Istnieje jeszcze możliwość otwarcia tej specjalizacji
Osoby, które głosowały na e-biznes bardzo proszę o wpisanie swoich danych (imię i nazwisko)
z informacją czy to był wybór pierwszy czy alternatywny. Bo jeśli ktoś wybrał E-biznes jako alternatywny a nie otworzyli jego pierwszej specjalizacji to dolicza się do naszej ósemki.
Mamy czas do poniedziałku. Wiem, że odwiedzanie naszego forum nie jest niezbędnikiem każdego człowieka, co rozumiem, więc proszę również o przekazanie tej informacji znajomym, którzy wybrali e-biznes, bądź w ogóle nie zdążyli zagłosować na specjalizację.
Dużo osób jest jednak za otwarciem tej specjalizacji i chodzi mi również o wykładowców. Słyszałam różne historie z tamtego roku z kilkoma profesorami które potwierdzają fakt, że jest to przyszłościowy kierunek.
Ja na forum zagłosowałem że E-Biznes biorę jako pierwsze ale potem już na stronce wziąłem MiSWD a e-Biznes jako alternatywa. To odpadam bo otworzyli MiSWD.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum