A ja się chciałem zapytać czy istnieje jakiś sposób, żeby chodzić na seminarke do kogoś kto dał ofertę tylko dla magisterskich? Czy nie ma bata?
Hej, jakby ktoś miał informacje od starszych roczników na temat tych promotorów to dajcie znać :):
Prof. zw. dr hab. Jerzy Korczak
dr hab. Maria Mach, prof. UE
Dr hab. inż. Małgorzata Nycz, prof. UE
Dr hab. inż. Mieczysław L. Owoc, prof. UE
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2011-01-12, 10:07
Skarbona, idź do dziekanatu... Daga z chęcią Ci opowie co i jak
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
"Najlepsze" w tym wszystkim jest to, że każdy mówi co innego - starsze roczniki chwalą niektórych to w dziekanacie ich odradzają i odwrotnie... bądź tu mądry ktoś...
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
pit3r, wybierz według własnego rozeznania, rozumowania, poczucia, bo przecież to Ty będziesz uczęszczał na seminarium i pisał pracę Zawsze możesz napisać maila do promotora z pytaniem Najważniejsze żeby tematyka Ci odpowiadała
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
Ostatnio zmieniony przez farbowanyaniol 2011-01-12, 11:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mam pytanko do tych, którzy idą na Metody...: kogo wybieracie? Z tej katedry dla nas dostępny jest tylko jeden: prof. dr hab. Juliusz Siedleci, a on ma dosyć średnie tematy jeśli chodzi o te metody - banki, giełda i ryzyko - nic więcej, a 23 tematy w sumie... no i ekonomiczne aspekty ochrony zdrowia :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
pit3r, wybierz według własnego rozeznania, rozumowania, poczucia, bo przecież to Ty będziesz uczęszczał na seminarium i pisał pracę Zawsze możesz napisać maila do promotora z pytaniem Najważniejsze żeby tematyka Ci odpowiadała
no właściwie to z tematyką też jest problem
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
pit3r, pierwsze co robisz to sprawdzasz czy obsługuje nasz rok, potem z jakiej jest katedry, jak Cię interesuje to otwierasz tematykę, szukasz dalej, aż do końca strony, czytasz wszystkie tematyki, które otworzyłeś, sprawdzasz, które Cię najbardziej interesują, zapisujesz powiedzmy 5. Za 2h otwierasz te 5 zapisanych i czytasz znowu. Wybierasz z nich 1 najlepszą i drugą wariantową. Sprawdzasz wiadomości o promotorze w internecie. I wybierasz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum