marlena, http://www.ue.wroc.pl/wyd..._2010_2011.html po kliknięciu w nazwisko wyświetla się oferta promotora. Dodatkowo trzeba zwrócić uwagę, czy przy danym nazwisku jest 1 w kolumnie "I stopień studiów stacjonarnych".
Siedleckiego wszyscy odradzają ale nie wiadomo czemu. Parę osób mówiło, że on jest takim typem człowieka, który raczej by nic nie pomógł i że nudziarz. Ale kurde jedyny ma jakieś sensowne tematy..
_________________ - You believe in miracles?
- Not today
A, i nie ważne z jakiej jest katedry (pisze bo kilka osób myślało że musi byc z katedry danej specjalizacji)
Nie koniecznie z katedry specjalizacji ale z kierunku, byłam we wtorek u dagi się pytać i ona powiedziała że ktoś od np: finansów czy zarządzani to odpada. Jeżeli chodzi o Siedleckiego to też się jej pytałam i kategorycznie odradza. Pytałam się również starszego kolegi, który jest u niego na seminariach. On mi powiedział, że Siedlecki jest nie przyjemny i mało pomocny a teraz w ogóle to jest ciężko chory (nikt nie wie czy wróci) i nie wiadomo czy będą musieli się do kogoś innego przepisać, czy może ktoś inny ich przejmie
Turinio, też idę na MiSWD i wybrałam Mach, podobno nie jest taka zła, a ma bardzo fajne tematy :) U Siedleckiego podobno ciężko i wymagający jest.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum