Ja wybrałam profesora Perechudę - jego oferta ma szeroki zakres tematyczny, a ja chcę pisać coś o infobrokeringu ew. elektronicznych bazach informacji i badaniu internetu.
Poza tym jego oferta obejmuje ciekawe gałęzie e-commerce - PR w sieci, kampanie marketingowe, dziennikarstwo internetowe itp.
No i praca prowadzona pod kierownictwem profesora o sporym dorobku naukowym, który ma rozeznanie i dostęp do wielu ciekawych publikacji, a pod okiem adiunkta czy doktora, też wygląda inaczej ;)
A ja mam pytanie: ile osób musi być u promotora zapisanych, żeby otworzyli seminarium? Z tego co widziałam, niektórzy są w takiej sytuacji, że jest kilka osób tylko, np.2os. I co wtedy? Mają się zapisać do innego promotora? Ktoś coś wie?
@farbowanyaniol,
Info od koleżanki z 3 roku FIR:
"Otworzą" każde seminarium, można się zapisywać nie patrząc ile jest osób w grupie. Tylko np. jak będziesz jedyną osobą u danego prowadzącego to np. cotygodniowe seminaria zapewne nie będą się odbywały, będziesz się indywidualnie kontaktowała i uzgadniała co masz robić. Czyli może być lepiej lub gorzej. Nie wiadomo, wszytko zależy od człowieka na którego trafisz.
Hauke jest spoko. Czasem w pierwszym semestrze zapominał przyjść na seminarkę, a tak to luz. Na seminaria w sumie często nie trzeba bywać. Czasem rozgada się nie na temat, ale zawsze rzuci jakaś uwagę, pomoc. No i niektórzy dopiero teraz podali temat. I też jest dobrze :D
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
PS: killaruna, wyczytałem, że się do niego zapisałaś. Jak wrażenia po roku współpracy?
Nie każe chodzić co tydzień, w sumie - sprawa studenta, czy napisze pracę na dwa tygodnie przed obroną, czy będzie pracował i pisywał kolejne części pracy regularnie ;) profesor pomaga w znalezieniu tematu, wskaże literaturę, da coś do skserowania, pomoże ułożyć konspekt. Jak dla mnie spoko...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum