myślę, że nie będziesz miał problemu, wg AN 1 koło było trudniejsze niż drugie, zrób zadanie z wykładu, przysiądź aby było cacy i powinieneś dostac zaliczenie spokojnie! jeszcze GW powie dobre słowo i będzie git :) mi nie dał szansy pisania 1 koło iiiiiiiiiiii ja to mam problem :D
napisałem Dr Nieslerowi takiego maila :
Mam pytanie odnośnie mojej sytuacji z przedmiotu Algorytmy i Struktury Danych
Nie zaliczyłem również drugiego kolokwium , czy istnieje możliwość poprawienia tej sytuacji w jakikolwiek sposób ( dodatkowy termin , dodatkowe zadanie , dodatkowy projekt , dodatkowy schemat blokowy - bo to najgorzej mi poszło na kolokwium ) ?
Pozdrawiam
odpisał tak :
Szanowni Państwo,
Komentarz do wyników kolokwium będzie przedstawiony na zajęciach we Wtorek. Proszę nie zasypywać mnie mailami, bo nie jestem w stanie odpowiadać każdemu i indywidualnie analizować jego sytuacji.
Ogólnie obowiązuje pierwsza, podstawowa zasada każdego autostopowicza w naszej galaktyce, czyli DON'T PANIC. Dla osób, które nie zaliczyły kolokwium będzie kolejna szansa. Oczywiście tylko dla tych, którzy przestrzegali zasad fairplay, o które apelowałem.
O szczegółach porozmawiamy na zajęciach.
korzystanie z wiedzy innej niż Twoja własne, zlokalizowana w ośrodku mózg? :D Ewentualnie każda inna wiedza byleby nie zauważył, że to nie Twoja :P
Jakby ktoś miał jeszcze problem z interpretacją oznaczeń:
Cytat:
T S E M to odpowiednio:
- liczba punktów z części testowej
- liczba punktów za zadanie ze schematem blokowym
- sumaryczna liczba punktów, czyli T+S (na dole średnia arytmetyczna dla grupy)
- ocena
Maksymalne wartości zostały zaznaczone pogrubieniem i podkreśleniem.
Próg zaliczenia drugiego kolokwium to 30 pkt.
Pozostałe oznaczenia są dla mnie, choć zainteresowani powinni wiedzieć o co chodzi :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum